Prem aquí si no pots llegir correctament aquest email


Música a La Botiga amb Torres: Programació d'abril


Her Little Donkey
Els directes d’abril a La Botiga del Primavera Sound vénen encapçalats per la programació especial que es durà a terme al llarg del dissabte 22 per celebrar el Record Store Day. Hi prendran part el granadí Manu Ferrón, que presentarà el seu nou disc acabat d’editar, el duo barceloní Retirada!, l’electrònica pop d’Orange Broek i l’eclèctic folk rock de Lorien.
 
Els concerts de la resta de dissabtes del mes aniran a càrrec d’Angela, projecte en solitari d’un dels membres de Redthread, la fosca intensitat del sevillà Lõbison i el pop elegant i melancòlic dels barcelonins Her Little Donkey.
 
Als plats s’hi posaran Fleajeys (la unió d’Arnau Sabaté i Mark Dix), el resident de La [2] de Nitsa Dj Pegatas i Zackarias Zacker, meitat del duo galaicocatalà Mëther & Zacker, que visitaran la botiga els divendres al vespre.
 
La programació musical de La Botiga del Primavera Sound és gratuïta i en totes les cites es podrà degustar vi de la mà de Torres.

SESSIONS DE DJ - Divendres a les 19:00
07/04 - Fleajeys (Arnau Sabaté + Mark Dix)
21/04 - Zackarias Zacker
28/04 - Dj Pegatas
 
CONCERTS DE PETIT FORMAT - Dissabtes a les 18:00
01/04 - Angela
08/04 - Her Little Donkey
15/04 - Lõbison
 
RECORD STORE DAY - Dissabte 22
12:00 Orange Broek
13:00 Retirada!
14:00 Manu Ferrón
17:00 Lorien

"Hustle! Reggae Disco" (2017 Expanded Edition)

El fantàstic recopilatori publicat fa quinze anys pel gegant Soul Jazz veu ampliat el repertori de la seva edició original (un dels grans best sellers del segell) de dos a tres discos de vinil. I què hi ha aquí? Doncs una saborosa combinació de versions reggae de clàssics de la música disco, funky i pre rap. Del "Rapper's Delight" de Sugarhill Gang al "I'm Every Woman" de Chaka Khan, de "Ring My Bell" d'Anita Ward a "Ain't No Stopping Us Now" d'Inner Life o de l'arxiconegut "Upside Down" de Diana Ross a "Don't Stop Till You Get Enough" de Michael Jackson. Tot aquí són hits dels de cantar sota la dutxa.


Unwound: "Fake Train"

Tot el bo que se li ha atribuït a Numero Group aquests últims quinze anys ve principalment donat pel rescat d'infinitat de joies del soul i el gospel (aquí està la seva sèrie "Eccentric Soul" per a corroborar-lo). Però, d'un temps cap a aquesta part, la marca de Chicago s'està destapant com un gran recontextualitzador de grups de postrock, posthardcore i sons rock de tall experimental nord-americans. Després de les reedicions de diversos treballs de Bedhead, es publica ara una retrospectiva en forma de recopilatoris i reedicions d'Unwound, del qual rescatem el seu primer treball, publicat originalment per Kill Rock Stars el 1995.


Anohni: "Paradise"

Si la primavera passada la reconversió d'Antony a Anohni va agafar desprevinguts a molts, de ben segur que el llançament d'aquest EP ho ha fet també. Parlem de números: a la portada podem admirar nou cares de dones, poetes i activistes, comptant la del mateix Anohni. "Paradise" reuneix un total de sis cançons noves, amb la temàtica pivotant al voltant de la importància de la dona en el món, i dos productors de "Hopelessness" que repeteixen com són Hudson Mohawke i Daniel Lopatin. "Only an intervention by women around the world, with their innate knowledge of interdependency, deep listening, empathy, and self-sacrifice, could possibly alter our species".


Visible Cloaks: "Reassemblage"

Sense cap dubte estem davant d'un d'aquells discos summament difícils de classificar. Per una banda, la paleta ens mostra un ambient porós i construccions a cop de sintetitzador que volen respirar cap enfora i barrejar-se amb veus humanes, com per exemple la de la japonesa Miyako Koda (ex Dip In The Pool). Per altra banda, el revival new age continua endavant, aquí projectat a través del mirall de l'ara en boca de tots "fourth world", concepte popularitzat a finals de la dècada dels 70 pel trompetista nord-americà Jon Hassell. Una col·lisió frontal entre el primitiu i el futurista, combinant subtilment tècniques digitals i electròniques amb el caliu del tradicional. Això és "Reassemblage”.
 

La Botiga del Primavera Sound


Ases, 1
Tlf: 936242915
DL-DV: 13-21h
DS: 12-20h
foro Pinterest Instagram